Používaním našej webovej lokality vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie. Túto stránku si môžete prezerať aj bez povolenia súborov cookie, obmedzí to však dostupnosť niektorých služieb.

Najpredávanješie produkty

Zľavnené produkty

Momentálne nie sú žiadne zľavnené produkty.

Prevádzkovateľ internetového portálu

Názov spoločnosti : Peter Ližica PELI
Ulica a číslo : Jánošíkova 1520/34
Mesto a PSČ : 94111 Palárikovo
Štát : Slovensá republika
IČO: 45406065 DIČ: 1081820212

Ochrana osobných údajov

Všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom v rámci objednávky tovaru prostredníctvom internetového obchodu http://digitalnevlaciky.16mb.com/ sú zhromažďované, spracovávané a uchovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru.

Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. §19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne:

  • právo na informácie, ktoré sú plnené týmto obsahom a obchodnými podmienkami
  • právo požadovať prístup k osobným údajom podľa §21 a dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane
  • právo na opravu osobných údajov podľa §22
  • právo na vymazanie osobných údajov podľa §23 v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje
  • právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov podľa §24 v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom
  • právo namietať spracovanie osobných údajov podľa §27
  • právo na prenosnosť osobných údajov
  • právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov

Tieto stránky zaznamenávajú vašu IP adresu a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok. Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich vytváranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača.

Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.